Cine suntem?

Suntem singurul producator din Romania de chiuvete mobile. Detinem atelierul de productie in Cluj Napoca, de unde livram in toata tara, dar si in afara Romaniei.

Image /

Cum am ajuns aici?

Nu suntem doar un producator de chiuvete mobile. Noi folosim aceste produse. De fapt, am ajuns sa le producem in urma nevoii noastre de a avea apa curenta intr-un loc in care ne era imposibil sa ne recordam la reteaua de apa si la canalizare. Astfel, am creat un prototip pentru noi, care ne-a ajutat sa ne obtinem si autorizatiile necesare.

Image /

Acela a fost momentul in care am realizat ca prin acest produs le putem usura viata atator oameni care detin cabinete medicale, standuri, saloane de cosmetica sau orice alt tip de afacere pentru care au nevoie de apa curenta in desfasurarea activitatii si obtinerii autorizatiilor necesare.

De ce sa ne alegi pe noi?

De la primul prototip si pana acum am imbunatatit produsul de zeci de ori: am desenat un design placut, am adaugat roti metalice pentru a putea fi mutat cu usurinta, am adaugat componente pentru incalzirea apei.

Credem atat de mult in faptul ca produsul nostru te va ajuta, incat suntem dispusi sa il primim inapoi si sa iti returnam banii in situatia in care nu primesti autorizatiile necesare de la Directia Sanitar Veterinara si Directia Sanitara a Populatiei. Trebuie doar sa ne prezinti Procesul verbal de refuzare a autorizarii.

Image /

Livram oriunde ai nevoie.

Dorim ca pe langa un produs care iti usureaza viata, sa iti oferim si suportul nostru. Asa ca suntem dispusi sa suportam costul livrarii in fiecare oras in care ajunge Cargus. Daca nu ajunge la tine in localitate, putem trimite produsul in cel mai apropiat oras tie, iar tu il poti ridica de acolo.

Nu ezita sa ne contactezi oricand ai nevoie.
Mihai Nevodar,
Fondator Quvette.

Alege chiuveta mobila Quvette cu livrare gratuita