Nu este necesar sa te racordezi la retea sau la canalizare pentru a putea utiliza chiuveta mobila. Produsul este dotat cu 2 rezervoare de 25L fiecare. Unul este pentru depozitarea apei curate, iar celalalt este pentru colectarea apei folosite.

Tot ce trebuie sa ai la dispozitie pentru a folosi produsul Quvette este curentul electric la 220 volti.

Pana in acest moment, toti clientii care au achizitonat produsul Quvette au primit autorizarile necesare.

Totusi, nu avem de unde sti cu siguranta ce vor decide organele abilitate in toate situatiile. Asa ca, daca se intampla situatia putin probabila sa nu primesti autorizatie, ne poti returna produsul, iar noi iti vom da banii inapoi. Te rugam doar sa ne prezinti Procesul verbal de refuzare a autorizarii.

In mod standard, realizam chiuveta mobila cu alimentare la priza. Daca doresti cu alimentare pe baterii, te rugam sa specifici acest lucru atunci cand dai comanda.

Rezervoarele de apa pot fi curatate extrem de usor. Ele sunt dotate cu manere, asa ca pot fi scoase cu usurinta. Tot ce trebuie sa faci este sa desfiletezi capacul.

Daca intampini probleme tehnice cu produsul, iti putem oferi service chiar daca acesta nu mai este in garantie. Va trebui doar sa achiti transportul si materialele folosite. Manopera este gratuita.

Alege chiuveta mobila Quvette cu livrare gratuita