ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CHIUVETA MOBILĂ

Chiuveta Mobilă este un ansamblu independent  compus din o mască de chiuvetă, circuit electric, instalații și tubulaturi conductoare de apă, precum și recipiente pentru apă proaspătă și apă reziduală.

Aceste chiuvete mobile înlocuiesc fidel o chiuvetă obișnuită, iar pentru că nu este nevoie să se racordeze la rețeaua de apă/canalizare, oferă posibilitatea de a avea mâini curate oriunde. Chiuvetele mobile se amplasează oriunde doriți dumneavoastră (cabinete medicale, spitale, școli, grădinițe, cabinete de cosmetică, frizerii, mall-uri, piețe, magazine, case de vacanță, etc.)

Fiecare chiuvetă mobilă vine gata montată, având două recipiente/ rezervoare încorporate, unul pentru apă proaspătă și celălalt pentru apă reziduală.

  • Se alimentează rezervorul din partea dreaptă cu apă proaspătă (rezervorul în care se află pompa de apă)
  • Se bagă în priză, asigurându-se alimentarea cu energie electrică
  • Se deschide robinetul, reglându-se debitul la presiunea dorită.

Atenție! Chiuveta mobilă nu are voie să rămână deschisă dacă nu este alimentată cu apă, existând riscul de ardere al componentelor.

  • Prin deschiderea robinetului, pompa electrică va împinge apa prin circuite spre robinet si apoi se poate folosi ca o chiuvetă obișnuită. Apa rezultată în urma folosirii este deversată în celălalt recipient, aferent apei reziduale.
  • Pentru reutilizare, se reia ciclul de reumplere pentru o nouă folosire a chiuvetei mobile.

Chiuvetele noastre mobile sunt dotate cu rezervoare de mare capacitate, astfel că apa dintr-un rezervor ajunge în medie pentru 80 de spălări pe mâini.

Acestea se umplu/ golesc foarte ușor, deoarece vin dotate cu mânere ergonomice pentru a fi ușor de manipulat. Se desfiletează capacul recipientului, se scoate de sub masca chiuvetei mobile și se alimentează cu apă proaspătă sau se golește apa reziduală la canalizare.

Rezervoarele de apa pot fi curățate extrem de ușor. Fiind dotate cu mânere, pot fi scoase cu ușurință. Ele sunt concepute din masă plastică și recomandăm curățarea și întreținerea lor cu soluții pe baza de clor.

Quvette este unicul producător de chiuvete mobile din România care oferă transportul gratuit pentru toate produsele, în toate orașele din România, în raza de acoperire a curierilor. Pentru localitățile rurale, costul transportului se va calcula în funcție de kilometri suplimentari între orașul reședință și adresa de livrare.  

ALTE INFORMAȚII

Avem în stoc toate produsele din portofoliu, acestea livrându-se în maxim 2 zile lucrătoare din momentul comenzii ferme. Pentru comenzi personalizate, termenul se stabilește de comun acord cu clientul.

Până în acest moment, toți clienții care au achiziționat chiuvetele mobile Quvette au primit autorizările necesare.

Totuși, legislația în vigoare oferă libertate organelor abilitate de a refuza autorizarea. Așa că, dacă se întâmplă situația puțin probabilă să nu primiți autorizație, ne puteți returna produsul, iar noi vă vom da banii înapoi. Vă rugăm doar să ne prezentați  Procesul verbal de refuzare a autorizării.

Da. Compania noastră oferă discount la comandarea mai multor produse. Pentru a beneficia de o ofertă personalizată cu discount în funcție de cantitatea comandată, va rugăm să ne contactați pe e-mail office@quvette.ro sau telefonic la 0749161185.

Toate chiuvetele mobile produse de noi vin cu o garanție de 24 luni.

În situația în care chiuveta mobilă achiziționată de la Quvette are probleme tehnice, vă putem oferi service, chiar dacă acesta nu mai este în garanție. Va trebui doar sa achitați transportul și materialele folosite. Manopera este gratuită.

În mod standard, realizăm chiuveta mobilă cu alimentare la priză. Dacă doriți o chiuvetă mobilă cu alimentare pe baterii, vă rugăm să specificați acest lucru atunci când plasați comanda, iar un consilier de vânzări vă va contacta.